34. Water violet
34. Water violet

Wanneer je de neiging hebt je veel terug te trekken, soms zoveel dat het lijkt of je niemand nodig hebt. Hierdoor kan je afstandelijk en trots overkomen, alsof anderen je niet interesseren.

€ 7,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Water Violet
Voor onafhankelijke mensen die daardoor soms wat afstandelijk over kunnen komen. 'Leven en laten leven’. Ze zijn rustig en besteden veel tijd in hun alleen; ze houden andere mensen op afstand. Wanneer ze ziek zijn, houden ze dat voor zich en ze willen de andere mensen om zich heen niet ‘tot last’ zijn. Door hun afzondering beschouwt men hen vaak als afstandelijk en "trots:". Die redt zich wel.  Ze kunnen het moeilijk of onnodig vinden om contact met andere mensen te maken.
Belangrijkste eigenschap: Communicatie
Het is goed om te mediteren en om alleen te zijn met het innerlijk, maar dit zou het startpunt moeten zijn van waaruit men contact zoekt. Door teveel op jezelf te zijn, mis je het persoonlijke contact dat tussen mensen mogelijk is. Deze remedie helpt ons beseffen dat interactie met anderen geen ‘last’ is, en biedt ondersteuning om de wereld in te gaan en contact te leggen.